Dakkapel Bennebroek

Oude dakkapel vervangen voor een nieuwe betere versie.

Oude dakkapel

 

Het oude dakkapel vertoonde heel wat gebreken.

Dit dakkapel bestond uit elementen van polyester met een basis van polyurethaan, opgebouwd uit 2 zijwangen, een dakplaat en kunststof kozijn.
Het dakkapel lekte en daarom werden wij ingeschakeld om op onderzoek uit te gaan en de lekkage te verhelpen.
Het probleem was de constructie in het dak, de sierlijst was op het polyesterdak geplakt met kit maar na 13 jaar was deze hier en daar losgeraakt waardoor regenwater ‘vrij-spel’ had om hier tussen door zich een baan naar binnen te worstelen met als gevolg een dak dat al enige tijd aan het wegrotten was en de polyester toplaag lag al helemaal los.
Ook de hoek van het dakkapel zat al helemaal los en ook hier kon het water zo tussendoor naar binnen dringen.
samen in overleg met de loodgieter zijn we tot de conclusie gekomen dat de enige goede en duurzame oplossing het herbouwen van het hele dakkapel was.
Met name omdat er nog wat zwakke en kwetsbare plekken in het dakkapel zaten en omdat de basis waaruit het dakkapel was opgebouwd zich niet echt leende om op te knappen.

De klant stemde in om een nieuw dakkapel op te bouwen.

 

      het oude dakkapel

Voor
Na
Het dakkapel is snel, mooi en professioneel gebouwd. Het was niet het eerste project dat ik met Beyaart deed, het is altijd fijn om ze over de vloer te hebben en het huis wordt weer keurig achtergelaten.
M. Robert

meer foto’s