Welkom op onze nieuwe site!

Website Beyaart is vernieuwd voor optimaal gebruiksgemak

27 mei 2015

Welkom op de nieuwe site van beyaart!!

Begin dit jaar gaf ik op Facebook al aan dat we de website van Beyaart zouden gaan optimaliseren.
De bestaande Beyaart site stond al een tijdje online maar hier werd niet veel mee gedaan, hij was verouderd en met de komst van tablets en smartphones niet echt handig om te bezoeken.

zo zag onze oude site eruit:

oude website van Beyaart

De wens was er al een tijd om de website aan te pakken omdat ik vind dat je beter geen site kan hebben dan een slechte site, een goede website is een verlengstuk van het bedrijf en waar het bedrijf voor staat!

Dit jaar moest het gebeuren, nu iedereen via google zoekt naar een geschikt bedrijf om hun ideeën te laten uitvoeren is het toch wel belangrijk om hier niet mee achter te blijven.
Nu nog op zoek naar een goede partij om dit te laten verwezenlijken, de zoektocht duurde niet lang want dichterbij dan ik dacht vonden wij een fris en jong bedrijf met goede ideeën die aansluiten waar Beyaart voor staat!

Zo’n proces neemt even tijd in beslag maar het is nu zover, wij mogen hem nog wat meer vullen met foto’s en projecten maar hij is ver genoeg om de wereld in te gaan.
De ontwikkeling van de nieuwe site hebben we laten verzorgen door Sebwite zodat onze nieuwe site voor u als bezoeker niet alleen gebruiksvriendelijker is maar ook bedoeld is om u te inspireren en te adviseren.

Ik zal proberen om de site regelmatig te voorzien van nieuwe informatie en te vullen met projecten waar wij ons op dit moment mee bezig houden.
Zo blijft u altijd op de hoogte en kunt u zien waar wij mee bezig zijn.

Komende tijd zult u onze site dus verder zien veranderen en zal deze van steeds meer informatie worden voorzien.
Neem dus regelmatig een kijkje bij ons en laat je inspireren!

Ook is Beyaart actief op Facebook,
wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en nieuwtjes.

Klik dan hier en volg ons op Facebook.

Beyaart op Facebook

De Beyaart Facebook pagina